ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλες τις παραγγελίες άνω των 49€

user image

Από κολιέ με διάφορα σύμβολα, μέχρι λεπτά ασημένια δαχτυλίδια που θα συμπληρώσουν κάθε σας εμφάνιση.

Το κόσμημα είναι ένα δώρο που έχει τόσο διαχρονική, όσο και συναισθηματική αξία. Κι αυτό γιατί είναι ένα δώρο που μπορεί να χαρίσει αναμνήσεις στον παραλήπτη του, κάθε φορά που το κοιτάει. Άλλωστε, όλοι έχουμε από ένα κόσμημα που μας θυμίζει κάποιον αγαπημένο ή μία στιγμή που έχει χαραχθεί στο μυαλό μας και μας προκαλεί όμορφα συναισθήματα.

Ο καθένας μας είναι μοναδικός. Κι έτσι πρέπει να είναι και το κόσμημα που μας εκφράζει - να φέρουν δηλαδή την ίδια μοναδικότητα και πρωτοτυπία όπως ο χαρακτήρας μας και ταυτόχρονα να μπορούν να μας χαρίσουν ένα χαμόγελο κάθε φορά που τα κοιτάμε. Κι αυτά τα χαμόγελα είναι ανεκτίμητης αξίας.

Καθώς αναζητούμε, λοιπόν, τα πρωτότυπα αυτά κομμάτια, αξίζει να επενδύσουμε ελληνικά brands που μας παρουσιάζουν δημιουργίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένα από αυτά είναι και το www.zoori.gr. Φέτος η zoori.gr γιορτάζει τη γέννησή  της και μας προσφέρει μία ποικιλία από ξεχωριστές συλλογές που ενδείκνυνται για ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας, μέσα από  διαφορετικές προτάσεις δώρων για γυναίκες και άνδρες.

Κολιέ με διάφορα σύμβολα
Μπορείτε να επιλέξετε το κόσμημα που επιθυμείτε, διαλέγοντας ανάμεσα σε επιλογές από ασήμι ή ατσάλι, διακοσμημένο με ζιργκόν για extra λάμψη, συνδυασμένο με βραχιόλια ή τα κολιέ με τα σύμβολα. Η zoori υπόσχεται οτι το κάθε ένα έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό κ μοναδικό.

 

Ματάκι-στόχος
Το «ματάκι» θεωρείται ένα δημοφιλές κόσμημα στην Ελλάδα, αφού πολλές φορές έχει την ιδιότητα του «φυλαχτού» για κάποιους. Ο συμβολισμός του ως «φυλαχτό» το έχει κάνει να θεωρείται κατάλληλο για οποιοδήποτε φύλο ή ηλικία, άρα κι ένα αρκετά αγαπητό δώρο. Το ίδιο ισχύει και με τις μπλέ χάντρες. Γι' αυτό, άλλωστε, το έχουμε δει ανάμεσα στις τάσεις κάθε εποχής τα τελευταία χρόνια, σε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια ή και σκουλαρίκια. Το «ματάκι» εξελίχθηκε και πλέον το βρίσκουμε και στη μορφή ματιού-στόχου - δηλαδή, δεν απεικονίζεται όλο το «μάτι» αλλά μόνο η ίριδα. Καθώς η μορφή του αυτή είναι ιδιαίτερα μίνιμαλ, έχει υιοθετηθεί και στην ανδρική μόδα, ως διακοσμητικό σε βραχιόλια ή δερμάτινα κολιέ. Αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις εμφανίσεις, οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Λεπτά και διακριτικά δαχτυλίδια

 Οι τάσεις στους συνδυασμούς δαχτυλιδιών επανέρχονται κάθε σεζόν, καθώς αποτελούν πλέον ένα διαχρονικό trend. Τα ασημένια δαχτυλίδια είναι λαμπερά χωρίς να είναι υπερβολικά, φοριούνται παντού και ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε πολλά μαζί, σε μία μίξη από λεπτά ασημένια ολόβερα και διακοσμημένα με ζιργκόν ή μαργαριτάρια. Τα λεπτά δαχτυλίδια είναι μία ιδανική και κομψή επιλογή, που μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα κοσμήματα χωρίς να δείχνουν υπερβολικά - γεγονός που τα καθιστά ως ένα από τα καλύτερα δώρα. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε και ατσάλινα ανδρικά δαχτυλίδια, σε ασημί ή σε χρυσή απόχρωση, ή πιο μίνιμαλ, που μπορούν να γίνουν εξίσου ξεχωριστά δώρα.

Home

Καλάθι

Τηλέφωνο